MİNİK RESSAMLARDAN 23 NİSAN’DA SERGİ

MİNİK RESSAMLARDAN 23 NİSAN’DA SERGİ

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Minik Eller Kocaman Yürekler” adıyla resim ve ebru sergisi ile 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.

A+A-

Bafra’da Tabakhane Mah. Güven Sokaktaki serginin açılışını Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, eşi ve sergide resimleri olan minikler birlikte yaptılar. Açılıştan önce bir konuşma yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, yaklaşık 6 aydır devam eden küçük yaş öğrencilerin resim kursu ve 3 aydır devam eden bayanlar ebru kursu öğrencilerinin eserlerinden oluşan bu serginin özellikle 23 Nisan tarihinde açılmasının kendileri için çifte mutluluk olduğunu belirterek, çocukların ve açılışta hazır bulunan vatandaşların bayramlarını kutladı. Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise yaptığı konuşmada vatandaşların bayramını kutlayarak Bafra’da yaşanan 23 Nisan coşkusunun sevindirici olduğunu, bu bağlamda Bafra Ülkü Ocaklarını açtığı bu sergiden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Açılışın ardından sergiyi gezen Ali Katırcı ve eşi, sergide yer alan eserleri inceledi. Minik ressamlarla fotoğraf çektirip sohbet eden Kaymakam Ali Katırcı ve eşi, sergiyi beğendiklerini ifade ettiler.

Sergi açılışına MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP ilçe yönetimi, Bafra Eski Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Aslan, MHP Kadın Kolları yönetimi, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Nasrettin Hoca ve palyaçoların da hazır bulunduğu açılışta çocuklar palyaçolar eşliğinde dans edip eğlendiler.

Minik Eller Kocaman Yürekler adlı resim ve ebru sergisi iki gün boyunca gezilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.