Milli ve üreten bir nesil ortaya koymalıyız

Milli ve üreten bir nesil ortaya koymalıyız

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bizim ortak paydamız Türkiye'dir. Milli birlik ve kardeşlik serüvenimiz inşallah bu topraklarda bin sene daha devam edecektir. Ancak en önemlisi milli ve üreten bir nesil ortaya koymalıyız" dedi.

A+A-

AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı geniş katılımla yapıldı. İlçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç de katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Canik Koordinatörü Kevser Turanoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ile mahalle temsilcilerinin yer aldığı toplantıda parti çalışmaları görüşüldü. Türk milletinin tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi bugün de 15 Temmuz ve ekonomik saldırılar karşısında birlik olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, ancak daha önemlisinin milli ve üreten bir nesil ortaya konulması olduğunu söyledi.

'BU MİLLETİ AYIRAMAYACAKLAR’

İlçe Danışma Toplantısında yaptığı konuşmasına Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümünü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak başlayan Başkan Genç, "Malazgirt’te, Kudüs’ün, İstanbul'un fethinde, Çanakkale'de omuz omuza çarpışan bu büyük millet ve ümmet, dün olduğu gibi bugün de aynı milli benlikle geleceğe yürümektedir. Bugün bu millet üzerinde ayrımcılık tohumları ekmeye kalkanlar, dün nasıl ki derslerini aldılarsa bugün de bu aziz milleti ayıramayacaktır, başaramayacaktır. Bunu da en yakın olarak 15 Temmuz'da hep birlikte yaşadık. Yine aziz milletimiz ekonomik saldırıda da birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu tüm dünyaya göstermiştir" dedi.

'HER GENÇ MİLLİ RUH TAŞIMALI'

Ortak paydanın Türkiye olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Milli birlik ve kardeşlik serüvenimiz inşallah bu topraklarda bin sene daha devam edecektir. Dünya artık hızla değişiyor. Yeni dünyada yenilikleri yakalayamazsınız zayıf kalırsınız. Bizler geçmişte astronomi, matematik, tıp gibi her alanda üretendik. Ne zamanki üretmeyi bıraktık, işte o zaman zayıfladık. Bilişim çağında olduğumuz bu dönemlerde savaşlar artık topla, tüfekle yapılmıyor. Sürekli üretmeliyiz. Eğer güçlü, aktör bir ülke olmak istiyorsak mutlaka bilgi üretmeliyiz. Çünkü yeni bin yılda en büyük güç bilgidir. Milli ve üreten bir nesil ortaya koymalıyız. 3. bin yıl savaşlarını ancak bu şekilde kazanabiliriz. Tabi bunun yanında aklında, kalbinde milli ruh taşımayan kimseden vatanına, milletine fayda gelmez. Her gencimiz mutlaka milli ruhla düşünmelidir" diye konuştu.

'SEÇİMLERE HAZIRIZ'

Yerel seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatan AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de,

"Önümüzde yeni bir seçim var. Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler, hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok önemli. Dün, birlikte çok güzel işler başardık. Canik olarak rekorlar kırdık. Ancak dün dünde kaldı, bugün yepyeni bir hedef var önümüzde. Bu hedefe ulaşmamız için daha çok çalışmalıyız. Canik teşkilatı olarak önümüzdeki seçimlere şimdiden hazırız" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.