Milli İrade İmam Hatip Ortaokulundan Mevlid-i Nebi Haftası Kutlaması

Milli İrade İmam Hatip Ortaokulundan Mevlid-i Nebi Haftası Kutlaması

Bafra'da Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu tarafından Mevlid-i Nebi haftası (Kutlu Doğum) sebebi ile “Hayat Rehberim, Rahmet Peygamberim” adlı proje uygulandı.

A+A-

Proje kapsamında Bafra”da bulunan Gaziosmanpaşa Camii, Esentepe Camii, Bahçeler Camii, Kaşıkçı İyigün Camii ve Fazlı Şişik Camiinde cuma namazı çıkışı cemaate lokum ve bir adet hadisi şerif dağıtıldı.

Ayrıca bu camilerde Cuma namazı müezzinliğini Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından yapıldı. Peygamber efendimizi daha iyi anlamak ve öğütlerini gündemde tutabilmek amacıyla yapılan etkinlik cemaat tarafından büyük beğeni gördü.

Bu projede emeği geçen okul öğrenci ve öğretmenlerine ve ayrıca projeye destek veren cami imam hatiplerine okul müdürü Erol BOZDEMİR tarafından teşekkür edildi.

milli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-b.jpgmilli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-c.jpgmilli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-c-001.jpgmilli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-f.jpgmilli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-fi.jpgmilli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-gg.jpgmilli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-n.jpgmilli-irade-imam-hatip-ortaokulundan-mevlid-i-nebi-haftasi-kutlamasi-q.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.