MİLLİ İKTİDARA İLK ADIM ATILDI

MİLLİ İKTİDARA İLK ADIM ATILDI

Milli İttifak Ankara Arenada Muhteşem Bir Törenle Adaylarını Türkiye’ye Tanıttı Büyük Merakla Beklenen Seçim Beyannamesini Açıkladı.

A+A-

Aday Tanıtım Şöleni’nde on binlerin coşkusu ve heyecanı adeta iktidarı müjdeledi.

Ankara dün tarihi bir güne daha şahitlik etti. Milli İttifak Ankara’da on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını Türkiye’ye tanıttı. Arena Spor Salonu’nda düzenlenen törende Saadet Partisi büyük merakla beklenen ‘Seçim Beyannamesi’ni de açıkladı… Alperenler ve mücahitlerin akın ettiği Arena Spor Salonu’nda Aday Tanıtım Şöleni’ndeki coşku, sabahın erken saatlerinde başlayarak gün boyunca devam etti…

Yiğide sermaye gerekmez, imandan başka

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Seçim Beyannamesi öncesi yaptığı kısa konuşmada, “Bu gün Milli İttifak’tan milli iktidara yürüyüşün günüdür. Tıpkı suya cemre düşer ya, tıpkı toprağa cemre düşer ya işte onun gibi, inşallah bu günde cemre yüreklere düşmüştür. İslam âleminin kurtuluşu ülkemizin birlik ve beraberliği için. Yüreklerin umut ve sevinçle dolduğu bir gündür. Bu gün şafağın söktüğü bir gündür. Alperenler, mücahitler, bu tarihi günde bu tarihi şöleni Ankara’da yapmamız tesadüfi değil. Anadolu’nun parsel parsel işgal edildiği günlerde milli mücadelenin merkezi haline getirildiği bir yerdir. Güzel ülkemizin kurtlar sofrasında pay edilmeye çalışıldığı günlerde yiğitlerin buluştuğu yerdir. Her şeyin bittiği sanıldığı anda, hayır hayır asıl şimdi başlıyoruz diyenlerin yeridir” ifadelerini kullandı.

Bu Birliktelik Zafere Ulaşacaktır

Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak sözlerine başlayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Eski hükümetleri bırakın ey meydandakiler, yetişir şöyle bir etrafa bakın eğer ibret almak istersen yeter, işte Suriye, işte Doğu Türkistan,işte Arakan, daha ibret için bize ne gerek. Bu birliktelik zafere ulaşacaktır. Rabbim bu birlik aşkını ve iman ateşini inşallah hiçbir zaman söndürmesin” dedi.

Kamalak Ve Destici Beraber Yemin Etti

Seçim Beyanamesi’ni açıklayan ittifakın liderleri sonrasında ise bütün salonu ayağa davet ederek, hep beraber yemin ettiler. Kamalak ve Destici, “Milletimizin selameti için, vatanımızın birliği için, yaşanabilir bir Türkiye için, Yeniden Büyük Türkiye için, yeni bir dünya için, Milli İttifak’ın iktidarı için, canla başla çalışacağımıza birlikte söz veriyoruz, söz veriyoruz” diyerek yemin etti.

Bizim arkamızda millet var

Asiltürk, konuşmasına başlarken, “Hanım kardeşlerimize selam ediyorum” dedi. Asiltürk, “Biz bir ittifak kurduk, iki parti bir araya gelerek kurduk. Baktık ki biz aynıyız. Ancak, canım kardeşlerimiz, biz gerçekte ittifakı bu milletin imanlı evlatları ile kurduk. Biz ittifakı milletle kurduk. Çok şeyler söylenecek. Bunların arkasında kimler var diyorlar ya. Açıkça ifade ediyorum, bizim arkamızda millet var. Bunların arkasında kimler var diyenlerin arkasında kimler var” diye konuştu.

Sorunlara merhem olacak seçim beyannamesi

Milli İttifak’ın liderlerinin beraber kürsüye geldiği şölende, liderler, seçim beyannamesini birlikte okudu. Türkiye’nin kalıtsal hale gelmiş, bir türlü çözülemeyen sorunlarına adeta reçete olacak Seçim Beyannamesi’nde, emekliden öğrenciye, ev hanımından sanayiciye kadar her kesimi ilgilendiren sorunlara merhem olacak maddeler yer aldı…

İşte başlıklar...

Milletin vicdanının sesine tercüman olunacak

Halkın her türlü öneri ve teklifi titizlikle dikkate alınacak

İşi ehline vereceğiz

Kardeşliği tesis edeceğiz

Örtülü ödenek kaldırılacak

Türkiye vekilliği getireceğiz

Vatandaşlar da kanun teklifi verebilecek

Kalkınan anadolu projesi

Şehir strateji birimleri kurulacak

Havuz tek hesabı getirilecek

Dış ticaret ajansları kurulacak

Tarım, stratejik sektör olarak    kabul edilecek

Şeker fabrikları özelleştirmeden çıkarılacak

Esnafa  çözüm ortağı olacağız

Ulaşımda milli teknoloji harekete geçirilecek

Türkiye’nin tamamı yaşanılır bir hale getirilecek

Rantçı ve yağmacı saldırılara son vereceğiz

Eğitimde öğretmeni ve öğrenciyi merkeze alacağız

Servisler bedava olacak

Beşikten mezara kadar herkes sağlık sigortalı olacak

Çağdaş köleliğe son vereceğiz

Çalışan ve emeklilere yüzde 50 zam

Kredi kartı borçlarının faizleri silenecek

Emeklilik yaşla değil, prim yılı ile olacak

Evlenecekler desteklenecek

Hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak

Engelsiz türkiye inşa edilecek

65 maaşına yüzde 100 zam

Aileyi güçlendireceğiz

Gelir gelmez emeklilere yüzde 50 zam

Gençlik koordinasyon kurumu kurulacak

Üniversite öğrencilerine rehberlik ve danışmanlık gelir kapısı açılacak

Dış politikada kardeşlik esas alınacak

Kıbrıs davasından vazgeçilmeyecek

Unutulan d-8’i canlandırılacak

Allah’ın rızasını gözeteceğiz

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Adayı Temel Karamollaoğlu: “Biz bütün çalışmalarımızı Allah’ın rızasını gözeterek yapacağız. Hedefimiz sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada huzur ve barışı tesis etmek için çalışacağız. Adalete dayalı bir dünya düzeni kuracağız.”

dönemlerde ‘milletine namlusunu çevirmiş tanka selam durmam’ diyen şehit liderimizin ruhu burada. Türkiye, Suriye olmayacak diyenlerin ruhları burada. İttifakı Allah’ın izniyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Özal: Bu İttifakın Arkasında 3 Şehit Vardır

Saadet Partisi Mardin Miletvekili Adayı Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, bu ittifakın içinde olmasının sebebini “Yeni bir ses getirmek” olarak yorumladı. Özal, “Bu ittifakın içinde yer almamın gerekçesi inançlı insanların bir araya gelmesi oluşturdu. Bu ittifak için çalışan, hepimizin üzerinde vebal vardır, başarılı olmak zorundayız. Bunun arkasında 3 şehidimiz vardır. Allah hepimizin yolunu açık etsin. İnşallah 7 Haziran gecesi Türkiye yeni bir güne kalkacaktır” dedi.

HARUN YAZICI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.