Milli gençlik hedefliyoruz

Milli gençlik hedefliyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yeni nesli inşa ederken, dünyayı okuyan, bilgili, donanımlı bir gençliğin yanısıra milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefliyoruz" dedi.

A+A-

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Demir, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verirken, Başkan Genç, belediye olarak gençliğe büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Genç, en büyük yatırımları gençliğe, yani geleceğe yaptıklarını söyledi.

GENÇLİK İÇİN BÜYÜK YATIRIMLAR

Gençlik için eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Gençlerimize yönelik kültür ve spor tesisleri yaptık. Türkiye'de ilk kez Akademik Belediyecilik Birimi ve Proje Geliştirme Birimi kurduk. Tiyatro Okulu, Müzik Okulu, Kariyer Gelişim Merkezi, Gençlik Merkezi gibi gençlerimizin kendilerini geliştireceği merkezler inşa ettik. Bilgili, donanımlı bir gençlik için eğitime fiziki, teknolojik ve arsa tahsisi olmak üzere 200 milyon liralık yatırım yaptık. Yine kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz" dedi.

EN BÜYÜK GÜÇ GENÇLİK

Türkiye'nin arkasındaki en büyük gücün gençlik olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Gençlerimizi bilgiyle ne kadar iyi donatırsak geleceğimiz o kadar sağlam olur. Çünkü 21. yüzyılda en değerli şey bilgidir. Bu nedenle bizler yeni nesli inşa ederken, dünyayı okuyan, bilgili, donanımlı bir gençliğin yanısıra milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefliyoruz. Bu doğrultuda Canik Belediyesi olarak gençlerimizin fikirlerine, projelerine önem veriyoruz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Proje Geliştirme Birimimizin kapısı gençlerimize her zaman açık" diye konuştu.

TÜGVA'NIN HEDEFİ

Gençlere verdiği önem nedeniyle Başkan Osman Genç'e teşekkür eden TÜGVA İl Temsilcisi Mustafa Demir de, TÜGVA’nın hedefinin geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için çalışmak olduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda Başkan Osman Genç, TÜGVA İl yöneticilerine Belediye Hizmet Binası'nı gezdirirken, Vakıf Başkanı Demir'e seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti.

2-618.jpg3-529.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.