Milletvekili Köktaş'tan Miraç Kandili Mesajı

Milletvekili Köktaş'tan Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-
Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi : "Bir Miraç Kandili’ni daha idrak etmenin mutluluğu ve manevi huzuru içerisindeyiz. 
Mübarek Üç Aylar'ın içinde yer alan Miraç Kandili, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.
Miraç, bir yükseliştir. Miraç, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğudur. Miraç her şeyden önce başta Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) olmak üzere her mümin için manevi terfi, Allah ile buluşma ve insani sorumluluk üstlenmektir.
Bu anlamda Kandil geceleri, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. 
Aziz milletimizin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla idrak ettiği mübarek Miraç Kandili de böylesi gecelerden biridir. 
Dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah ve ekonomik kalkınma mücadelesi kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır.
Bu mübarek geceyi, iyi anlamalıyız ve gerekli muhasebeyi yapmalıyız. Böyle maneviyatı bol geceler, müminler için fırsat geceleridir. 
Bu düşüncelerle, bu gecenin İslam aleminin, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.