Milletvekili Köktaş'tan Eğitim Araştırma Hastanesi'ne ziyaret

Milletvekili Köktaş'tan Eğitim Araştırma Hastanesi'ne ziyaret

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Eda Türe ve idari yönetimini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Vekili Uzm. Dr. Eda Türe ve idari yönetimi ile biraraya geldi. 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, hastaneye tedavi için gelen hasta ve hasta yakınları ile de sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 
GÜÇLÜ SAĞLIK POLİTİKASI
AK Parti iktidarı ile birlikte, sağlık hizmetlerinde herkes için ulaşılabilir, nitelikli sürdürülebilir ve güçlü bir Sağlık Politikası izlendiğini belirten Milletvekili Köktaş, "İnsan merkezli yaklaşımla birey ve toplum sağlığını en üst düzeyde korumak, sağlık sorunlarına zamanında, uygun ve etkili çözümleri sunmak adına izlenen sağlıkta dönüşüm programıyla ülkemiz, dünyanın hiçbir ülkesinin başaramadığı bir noktaya gelmiş, devrim niteliğinde yeniliklere ve yatırımlara imza atılmıştır. 
Artık uçak ve helikopter ambulanslar vatandaşlarımıza hizmet vermekte, önceki dönemlerde yaşanan ilkel uygulamalarda tarihe karışmıştır." dedi.  
 
 
koktas-2-001.jpgkoktas-4.jpgkoktas-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.