Milletvekili Fuat Köktaş'tan Anneler Günü Mesajı

Milletvekili Fuat Köktaş'tan Anneler Günü Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Anneler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi: " Annelik en yüce duyguların başında gelmektedir. Sabır, fedakarlık, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi kavramların timsali olan annelerimiz, aile ve toplum hayatının yapı taşlarıdır. 
Fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan anneler, hayatımızın hiç şüphesiz temel direğidir.
Cenneti annelerin ayakları altında gören bir inancın mensupları olarak, annelerimizin kalbini kırmamaya, 'öf' bile dememeye imtina etmeliyiz.
Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.
AK Parti hükümetleri döneminde kadınların ve dolayısıyla annelerimizin sosyal hayata katılımını sağlamak, her alanda onları yalnız bırakmama adına, güçlü kılabilmek için her türlü adım atıldı, atılmaya da devam ediyor. 
Bu duygu ve düşünceler içinde yüreğinde anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemin şahsında, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yâd ederken, vatanı için canını feda eden kahramanlarımızın bizlere emaneti olan şehit annelerini, gazi annelerini ve tüm fedakar, cefakar annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum."
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.