MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİZ

MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİZ

Gittiği her yerde büyük ilgi ve destek gören, AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına esnaf ve mahalle ziyaretleri ile devam ediyor.

A+A-

Bu ziyaretler kapsamında Bafra, Canik, 19 Mayıs ilçelerinde vatandaşlarla beraber oldu. Canik ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Camiler ve Din görevlileri haftası dolayısıyla Diyanet-Sen’in düzenlediği yemeğe katıldı. Yemekte AK Parti Samsun milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’da bulundu.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunlara söyledi: Milletimiz 1 Kasım tarihinde AK Partinin 13 yıllık iktidarında yaptığı hizmetleri takdir edeceğine ve AK Partiyi tekrar tek başına iktidar yapacağına yürekten inanıyorum. Milletimizin ve ülkemizin koalisyon pazarlıkları, hükümet olmak için ortaya şartlar koyan anlayışlarla, koalisyon krizleri ve kaosları ile kaybedecek zamanı olmadığına inanıyoruz.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: AK Parti iktidarı 13 yılda ülkemizde eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, tarımdan ekonomiye kısacası her alanda çok önemli hizmetler yaptı. Siyasi ve ekonomik istikrar sağladı. Her alanda geliştik ve büyüdük. 1 Kasımdan sonra bunun devam etmesini diliyoruz. Bunun için Halkımızın desteğini rica ediyoruz.

Kırcalı, açıklamalarını şöyle tamamladı: Siyaset karalama sanatı değildir. Siyaset sadece eleştiri değildir. Siyaset kavga değildir. Siyaset sorumluluk almaktan, hükümet kurmaktan kaçmak değildir. Siyaset bir hizmet aracıdır. Siyaset milletimize hizmetkâr olmaya talip olmaktır. Siyaset hükümet olup çalışmaktır. Siyaset çözüm ve proje üretmektir. AK Parti olarak biz 13 yıldır bu anlayışla halkımızın karşınızda olduk. Bu anlayışla çalıştık. Bundan sonra da milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.orhan-kircali-haberleri.JPGorhan-kircali-haberleri-001.JPGorhan-kircali-haberleri-002.JPGorhan-kircali-haberleri-003.JPGorhan-kircali-haberleri-004.JPGorhan-kircali-haberleri-005.JPGorhan-kircali-haberleri-006.JPGorhan-kircali-haberleri-007.JPGorhan-kircali-haberleri-008.JPGorhan-kircali-haberleri-009.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.