MHP'Lİ YÖNETİCİLER TARIM FUARINDA

MHP'Lİ YÖNETİCİLER TARIM FUARINDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve il başkan yardımcıları Tüyap Fuarcılık tarafından organize edilen 2016 2. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret ederek açılan stantları gezdiler.

A+A-

Açılış öncesi toplantı salonunda düzenlenen programda yaşanan protokol krizi nedeniyle salonu terk eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve başkan yardımcıları fuar alanını gezerek açılan stantları ziyaret ettiler. Stantları tek tek gezen başkan Tekin ve yöneticiler stant sorumluları ile sohbet ederek bilgiler aldı.

Fuarcılık anlamında geçmiş yıllarda Samsun'un adını Türkiye'ye hatta uluslararası alanda duyurmasına rağmen son yıllarda bu değerini ve önemini kaybettiğine dikkat çeken Tekin, "Son bir iki yıldır yapılan çalışmalar yeterli olmamakla birlikte bir o kadar da önemlidir. Özellikle bugün açılışı gerçekleştirilen 2. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı organizasyon anlamında yeterli olmamakla birlikte Samsun'da tarımı bitirme aşamasına getirenlerin ön saflarda fotoğraf çektirme yarışması içerisine girilen yer haline getirilmiştir. Açılışta verdikleri mücadeleyi Samsun'un tarımını iyileştirmek adına veremeyen ve yaklaşık 15 yıldır bu ülkeyi yöneten mevcut iktidar temsilcileri çiftçilerimizin yanında olmamışlardır" dedi.

Samsun'un Türkiye'nin en önemli iki ovasını barındırmasına rağmen tarımsal sanayi anlamında hiçbir çalışma yapılmadığını belirten Tekin, şunları söyledi; "Samsun ile özdeşleşmiş olan tütün, fındık, şeker pancarı gibi birçok ürünün üretimi bitme seviyesine gelmiştir. Yine aynı şekilde sebze ve meyvecilik adına da çok büyük bir potansiyel olmasına rağmen gerekli destekler çiftçimize sağlanmamıştır. Tarımsal sanayi yapılması için bir çok imkan olmasına rağmen bununla alakalı da gerekli adımlar atılmamış ve Samsun çiftçisi kaderine terk edilmiştir."

2-154.jpg3-125.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.