MHP'den Polis Teşkilatına Ziyaret

MHP'den Polis Teşkilatına Ziyaret

MHP Samsun İl Başkan Yardımcıları ve İl yöneticileri Gazi Polis Merkezi’ni ziyaret ederek görevi başında ki polisler ile sohbet ettiler.

A+A-

MHP Samsun İl Başkan Yardımcıları ve İl yöneticileri Gazi Polis Merkezi’ni ziyaret ederek görevi başında ki polisler ile sohbet ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkan Yardımcıları ve İl Yöneticileri, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Gazi Polis Merkezi’nde görevli polisleri ziyaret ederek sohbet ettiler. Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü nedeniyle partili bayanlar tarafından hazırlanan pasta ve börekleri ikram eden yöneticiler, teşkilatta görevli polislerin sorunlarını da dinlediler. İl Başkan Yardımcısı Yasemin Kurt, “Kurulduğu günden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatımızın gününü kutlarız” dedi.

Yapılan ziyareti değerlendiren MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ise, “Canları pahasına bu ülkenin güvenliği için gece gündüz demeden mücadele eden polislerimiz için TBMM’de partimizin Milletvekilleri tarafından birçok kere hükümete polislerimizin en doğal hakkı olan 3600 ek göstergenin verilmesi konusunda çağrıda bulunulmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz polis teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü idrak ettiğimiz bugünlerde polislerimize bu müjdenin verilmesini istiyoruz” diye konuştu.  

samsun-mhp.jpgsamsun-mhp-1.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.