MHP’den Mobilya Fuar’ına Ziyaret

MHP’den Mobilya Fuar’ına Ziyaret

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, il, ilçe ve kadın kolları yöneticilerinden oluşan heyet ile TÜYAP Mobilya ve Dekorasyon Fuarını ziyaret ettiler.

A+A-

TÜYAP Samsun Fuar Alanı’nda açılan ve 5 gün açık kalan Samsun Mobilya Dekorasyon 3. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı’nın son gününde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) damga vurdu. MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Habibe Turgut, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın, il ve ilçe yöneticileri fuar alanında bulunan stantları gezerek firma yöneticileri ve katılımcılar ile bir araya geldi.

Tüyap’ın kurulduğu günden bugüne önemli çalışmalara imza attığını ifade eden MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve İl Başkanı Taner Tekin, “Fuarlar o şehirlerin kalkınması ve ekonomisine önemli derecede katkı sağlarlar. Burada özellikle ilimizde üretim yapan firmaları ağırlıklı olarak görmek bizleri çok mutlu etti. Fuarın amacına ulaşmasını ve buraya katılan firmalara ve şehrimize katkıda bulunmasını temenni ediyoruz” dediler.

mhp’den-mobilya-fuar’ina-ziyaret2.jpgmhp’den-mobilya-fuar’ina-ziyaret3.jpgmhp’den-mobilya-fuar’ina-ziyaret4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.