MHP’den Kitap Fuarına Yoğun İlgi

MHP’den Kitap Fuarına Yoğun İlgi

MHP Samsun İl ve ilçe yöneticileri TÜYAP Kitap Fuarına yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve il yöneticileri ile İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve ilçe yöneticileri Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nı ziyaret ettiler. Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kitap fuarına MHP’li yöneticiler yoğun ilgi gösterdi. Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı fuar ziyaretinde partililer tüm stantları ziyaret ederek yazarlar ve stant görevlilerinden bilgiler aldılar.

Fuar ziyaretinde kitap okumanın önemine değinen Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Kitapların yerini artık cep telefonları ve bilgisayarların aldığını görüyoruz. Şimdi okul çağına gelen çocuğa aile bireyleri cep telefonu almaya başladı. O çocuk telefon ile zaman harcamaya başladığında maalesef kitap okumak istemiyor. Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını küçük yaşlarda vermeliyiz. Bunun için en büyük görev ise anne ve babalara düşüyor. Bir çocuk anne ve babasının elinde telefon görürse telefona merak salıyor. Ama anne ve babasının elinde kitap gören çocuk kitap okumak isteyecektir” dedi.

Tekin, sözlerine şöyle devam etti; “Toplumu kitap okumaya teşvik etmek için geçtiğimiz günlerde Samsun Valiliğimiz tarafından ‘Samsun Kitap Okuyor’ kampanyası başlatılmış ve bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu çalışmaya destek vermiştik. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi uygarlık kapısının temeli kitaplardır. Bir toplumun gelişmesi ve büyümesi için okuyan nesle ihtiyacı vardır. Üniversite şehri olan Samsun’umuzda böyle bir fuar açılması özellikle öğrencilerimiz içinde büyük bir şanstır. Bu anlamda fuarın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

mhp’den-kitap-fuarina-yogun-ilgi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.