MHP'den Kan Bağışı

MHP'den Kan Bağışı

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İlkadım Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına katılarak kan bağışı yaptı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, İl, İlkadım ve Atakum ilçe yöneticileri ile birlikte İlkadım Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışı yaptılar. 

 
Şehit Hüseyin Kaşka Parkında (Fatih Parkı) İlkadım Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına yine yüksek katılım sağlandı. Kampanyaya kan vererek destek olan İl Başkanı Taner Tekin, kan bağışının önemine değindi. Kanın her zaman ihtiyaç olduğunu ifade eden Tekin, "Her yıl binlerce insan, bir kaza yada hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Kan vermek hem hayat kurtarmak hemde sağlık açısından önemlidir. Kan bağışı kampanyaları Türk Kızılay'ını kan ihtiyacını karşılamak adına yapılan en anlamlı organizasyondur. Ülkemizde vatandaşlarımızın kan bağışına karşı olan ilgisini arttırmalı ve kan bağışına teşvik edilmelidir. Bugün burada bu organizasyonda emeği geçen başta İlkadım Ülkü Ocakları başkanlığımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.