MHP'den Anlamlı Organizasyon

MHP'den Anlamlı Organizasyon

MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen kan bağışı organizasyonunda yoğun katılım yaşandı.

A+A-

MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen kan bağışı organizasyonunda yoğun katılım yaşandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası nedeniyle kan bağışında farkındalık oluşturmak amacıyla parti il binasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Programa çok sayıda bağışçı katıldı.

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, MHP İlçe Başkanları, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Erkan Demirtaş, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Ülkemizde kan ihtiyacından dolayı her yıl binlerce insan hayatını kaybediyor. Bizde bu ihtiyaca katkı sağlamak ve toplumsal bir farkındalık oluşturmak için bu kampanyayı düzenledik. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ise şunları söyledi; "Bugün burada il başkanlığımız tarafından organize edilen çok anlamlı bir organizasyona katıldık. Kan bağışı yapmak bir kişinin hayatını kurtarabileceği gibi aynı zamanda sağlıklı yaşam için de önemlidir. Tüm vatandaşlarımızın bu anlamda duyarlı olmalarını ve bunun bir insanlık vazifesi olduğunu unutmamamız gerektiğine dikkat çekmek istiyorum."

mhp-1-002.jpgmhp-2-002.jpgmhp-3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.