MHP'DE YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

MHP'DE YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

MHP Grup başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin hafta sonu Samsun'da bir dizi ziyaret gerçekleştirip programlara katıldı.

A+A-

25 Mayıs Havzalılar Derneği'nin Atakum'da düzenlediği tirit gecesine katılan Usta ve Tekin, Cumartesi günü parti il binasında düzenledikleri 'Halk Buluşması' etkinliğinde Samsun halkının sorunlarını dinlediler. Yoğun katılımın sağlandığı programın ardından hasta ve taziye ziyaretleri gerçekleştiren Usta ve Tekin, Tonya'nın kurtuluşunun 99. yıldönümü nedeniyle Samsun Tonyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geceye katılım sağladılar.

 

Pazar günü MHP İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında düzenlenen kahvaltı programına katılan Usta ve Tekin, burada parti yöneticilerine anayasa ve referandum çalışmaları hakkında bilgiler vererek süreci değerlendirdiler. Ardından Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret eden heyet burada ülkücü gençler ile hasbıhal etti.

 

Usta ve Tekin'in de aralarında bulunduğu kalabalık heyet daha sonra İstiklal (Çiftlik) Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşın yoğun olduğu çay ocakları bölgesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Hafta sonu düzenlenen programa MHP Grup başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin'in yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, MHP Canik İlçe Başkanı Kemal Saral, Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanı Canberk Arslan, İl başkan yardımcıları ve ilçe yöneticileri de katılım sağladı. 

37799.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.