MHP'de ilçe başkanları toplantıları devam ediyor.

MHP'de ilçe başkanları toplantıları devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nın bölge ilçe başkanları toplantıları devam ediyor.

A+A-

İlk olarak Salıpazarı İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen doğu bölgesi ilçe başkanları toplantısı dün Vezirköprü İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Güney bölgesi ilçe başkanlarının katılımları ile gerçekleşti. Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, Asarcık İlçe Başkanı Vahittin Kamuray, Ladik İlçe Başkanı Cüneyt Özgen, Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Vezirköprü ilçe başkanı Ahmet Özata ile yöneticilerinin katıldığı toplantıya İl Başkanı Taner Tekin ve il başkan yardımcıları da katılım sağladı.

Birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çeken MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Göreve geldiğimiz gün bir vücudun uzuvları gibi uyum içerisinde çalışan ve teşkilatlarımızın, partimizin temel prensibi olan lider teşkilat doktorin ekseninde bu anlayışla hareket eden bir teşkilat yapısı oluşturacağımıza söz ver vermiştik. Şimdi görüyorum ki bu birlik ve beraberlik olgusunu büyük ölçüde başarmış bulunuyoruz. Daha önce doğu bölgesi ilçe başkanlarımız ile bir araya gelmiştik. Şimdi ise Vezirköprü İlçe Başkanımız Ahmet Özata'nın ev sahipliğinde güney bölgesi ilçe başkanlarımız ile bir araya geldik. En kısa zamanda da batı bölgesi ilçe başkanlarımızın katılımıyla yapacağımız toplantı ile ilçe başkanları toplantımızı sürdüreceğiz. Bu toplantılar ile hem istişarelerimizi yapıyor ve hem de ilçe başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz daha sık bir araya gelme fırsatı buluyoruz" dedi.

Bölgenin yıllardır içerisinde bulunduğu sorunlara da değinen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin şunları söyledi; "Samsun'un iç bölge diye adlandırdığımız güney bölgesinin bazı sorunları yıllardır devam etmekte ve çözüm bulunamamaktadır. Bu bölgede istihdam alanının yeterli olmaması nedeniyle ilçe halkı ya Samsun merkezine yada diğer illere göç etmeye devam etmektedir. Diğer yandan bitmeyen devlet hastanesi, bir türlü doldurulamayan sanayi sitesi, trafik kazalarının en çok yaşandığı Havza-Vezirköprü yolu, ulaşımı zor olan uç mahallelerin yol ve su sorunları gibi bir çok saymakla bitiremeyeceğiz sorunlar bu bölgenin kaderi olmamalı. Bizler sağladığımız birlik ve beraberlik ile daha güçlü gelerek bu sorunların da çözülmesi için mücadele vereceğiz."

mhpde-ilce-baskanlari-toplantilari-devam-ediyor..jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.