MHP’DE ADAYLIK BAŞVURULARI BAŞLADI

MHP’DE ADAYLIK BAŞVURULARI BAŞLADI

MHP’DE ADAYLIK BAŞVURULARI BAŞLADI

A+A-

Başkan Barboros Turna; Vatandaşımızı kucaklayacak yılmadan, yorulmadan, bıkmadan gecesini gündüzüne katacak, durmadan çalışacak  Belediye Başkan  ve Meclis Üyeliği adayları için acele etmeden seçmeye çalışıyoruz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna yaptığı açıklamada ;  Genel merkezi bu güne kadar Yerel Yönetimlerde Partimizin marka olmasına, vatandaşımız ile kucaklaşma, Yılmadan, Yorulmadan, Bıkmadan Gecesini Gündüzüne katacak, durmadan çalışacak  Belediye Başkan  ve Meclis Üyeliği Aday Adaylığı sürecini 1 Aralık itibari ile açmıştır.
Üretken Belediyeciliğin hakkını verecek, aynı heves, aynı heyecan, aynı Azim ve Kararlılıkla yolumuza devam edecek fikir İstikrarını, çalışma çizgisini ısrarla sürdürebilecek, ilkeli, temelini Türk kültürü ve  İslam inancının oluşturduğu İnsana ve İnsaniyete Saygıyı ve hizmeti esas alan, İlçemizde mücadele edebilecek  sabır, azim kararlılık, alçak gönüllük, fedakarlık, cesarete ve Bafra için projelere sahip aday Adayı arkadaşlarımıza  adaylık formu ve diğer eklenecek belgeler hakkında bilgi almak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe teşkilati olarak kapılarımız sonuna kadar açıktır.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin teşkilatlara gönderdiği genelge ile bu süreç 1 – 15 Aralık arasında devam etmektedir.
Temiz siyaset düşüncesini düstur alarak gönülleri kazanma mücadelemizden zerre kadar sapmayacağız, garibanın eli mağdurun yumruğu olacağız.
Sabır,akıl,iman ve ülkücü şuurla nice zorluklara katlandık pes etmedik, umudumuzu yitirmedik. Haklıydık hakkımızın teslimini bekledik.

Önce Ülkem dedik, önce Millet diye seslendik “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE SÖZÜNDEN” beslendik. Mücadelesini verdiğimiz bu kutsal davada Allah yar ve yardımcımız olsun.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.