MHP;"BİR FATİHA'DA SEN OKU"

MHP;"BİR FATİHA'DA SEN OKU"

MHP Atakum İlçe Başkanlığı tarafından “Bir Fatiha’da Sen Oku” adlı program düzenlendi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum İlçe Başkanlığı tarafından Afrin’de terörle mücadele eden askerlerimize destek ve aziz şehitlerimizin ruhları için lokma ikramında bulunuldu. Yeşilyurt Avm yanında açılan stantta vatandaşlara lokma ikramı yapılırken, görev yapan Mehmetçikler ve şehitler için dualar okundu. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği programa MHP İl Başkanı İl Taner Tekin, MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın, MHP İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan, il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Program hakkında konuşan MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, “Zeytin Dalı Operasyonuna katılan ve şuan görevi başında olan tüm Mehmetçiklerimizin böyle bir organizasyonla yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Dua en büyük zırhtır. Bizler de onlar için dualar ediyor ve etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk milletimize başsağlığı dileriz. Allah görevi başında olan güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

atakum-ilce-lokma-dagitim-(2).jpgatakum-ilce-lokma-dagitim-(3).jpgatakum-ilce-lokma-dagitim-(4).jpgatakum-ilce-lokma-dagitim-(5).jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.