MHP Yönetiminden Huzur-evine Ziyaret

MHP Yönetiminden Huzur-evine Ziyaret

MHP Samsun İl Yöneticileri Huzurevi’ni ziyaret ederek orada kalan yaşlılar ile sohbet ettiler.

A+A-

Yaşlılar Haftası nedeniyle Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlık Divanı üyeleri ve yöneticileri burada yaşlılara karanfil dağıtarak onlarla sohbet ettiler.

Yaşlıların sadece özel günlerde değil, her zaman ziyaret edilmesi gerektiğine dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Kadın ve Aile’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Kurt; “Çeşitli nedenlerden dolayı buralarda yaşayan yaşlılarımız bizlerin baş tacıdır. Onları mutlu edebilmek için bizde kendilerini ziyaret ettik. Onları sadece böyle özel günlerde değil zaman zaman hatırlamak ve ziyaret etmemiz gerekiyor. Onların yüzlerinde ki bu mutluluğu görmek bizlerinde mutlu olmasını sağlıyor. Yaşlılarımız bizlere geçmişimizi hatırlatan en büyük değerdir. Unutulmamalıdır ki, geçmişini bilmeyen tanımayan milletler geleceğe dönük planlama yapıp başarıya ulaşamazlar” dedi.

Kurt ve beraberinde ki başkan yardımcıları ile il yöneticileri yaşlılar ile uzun süre vakit geçirerek onlarla hasbıhal ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.