MHP kan veriyor

MHP kan veriyor

MHP Samsun İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın yaptığı organizasyonda ülke genelinde yaşanan olaylarda yaralanan asker,

A+A-

polis ve vatandaşlarımız için yarın (29 Ağustos Cumartesi) kan bağışında bulunulacak

TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ile bugün örnek bir organizasyona imza atıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Ülke genelinde yaşanan olaylarda yaralanan asker, polis ve vatandaşlarımız için yarın (29 Ağustos Cumartesi) Kızılay’a kan vereceğiz. Samsun İl Başkanlığı olarak tüm vatanseverleri kan bağışlamaya davet ediyoruz” dedi.

 

KAN VER CAN VER

‘Kan ver, can ver’ sloganı ile bugün Kızılay Kan Merkezi’nde buluşacaklarına dikkat çeken Başkan Süslü, “Çiftlik Caddesi’nde yer alan Kızılay Kan Merkezi’ne saat 16.00’da tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Kan toplama araçlarının yakıldığı, vatan evlatlarının hainlerin kurşunlarına, pusularına hedef olduğu bu günlerde rengini kanımızın renginden alan al bayrağımıza sahip çıkma ve sembolikte olsa bu güzel vatan için can veren vatan evlatlarına kan vererek destek olma zamanıdır” diye konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.