MHP Kadın Kolları Yakakent'te Toplandı

MHP Kadın Kolları Yakakent'te Toplandı

MHP Samsun Kadın Kolları Başkanlığı, Batı Bölgesi Kadın Kolları İstişare toplantısını Yakakent’te yaptı.

A+A-

Samsun-Sinop Su Ürünleri Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Osman Parlak’ın daveti üzerine Yakekent’te gerçekleştirilen yemekli istişare toplantısına MHP Samsun Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Yasemin Kurt, Ondokuzmayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent Teşkilatları Kadın Kolları üyeleri ile bayan meclis üyeleri katıldı. 

Başkan Ünal ve beraberinde ki heyet toplantı öncesi Sürmeli Organik Pazarı’nı ziyaret ederek ettiler. Ziyaretin ardından Yakakent’te bir restorantta düzenlenen yemekli toplantıda birlik ve berberlik mesajları verilirken aynı zamanda kadın kolları çalışmaları hakkında istişare yapıldı. 

Başkan Ünal, “Bugün kü toplantımızda batı bölgesi İlçesi teşkilatlarımızda bulunan kadınlarımız ile biraraya gelerek kendileri ileistişarede bulunduk. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalarımızı planladık. Teşkilatlarımızda kadınlarımızın sayısı gün geçtilkçe artmaya devam ediyor. Kadınların birlikte dayanışma içerisinde olduğu yerde mutlak başarı vardır. Kadınların siyastete ki yeride şüphe yoktur ki çok büyüktür. Bu nedenden dolayı Türk kadınını siyasette daha aktif yer almaya ve MHP kadrolarında siyaset yapmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.