MHP İlkadım İlçe Başkanlığı “8 Mart Kadınlar Günü” nedeniyle Şehit Ailelerinin de katıldığı Kuran Tilaveti Programı Düzenledi

MHP İlkadım İlçe Başkanlığı “8 Mart Kadınlar Günü” nedeniyle Şehit Ailelerinin de katıldığı Kuran Tilaveti Programı Düzenledi

MHP İlkadım İlçe Başkanlığı “8 Mart Kadınlar Günü” nedeniyle Şehit Ailelerinin de katıldığı Kuran Tilaveti programı düzenledi.

A+A-

Parti ilçe binasında düzenlenen programa MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın, MHP İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Necattin Demirtaş, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, partililer ve şehit yakınları katıldı.

Program hakkında konuşan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü. Bizler MHP İlkadım İlçe teşkilatı olarak farklı bir program gerçekleştirdik. İlçe binamızda düzenlediğimiz Kuran-ı Kerim Tilaveti ile şehitlerimizi andık ve dualar ettik. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, kadına şiddetin, tecavüzün, istismarın yaşanmayacağı günleri görmeyi diliyoruz” dedi.

mhp-samsun.jpgmhp-samsun-1.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.