MHP İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ACAR:ZAFER BAYRAMI MESAJI

MHP İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ACAR:ZAFER BAYRAMI MESAJI

Aziz Milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferinin 92. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922 de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Büyük Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

 30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur.

Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin 92. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

           Bu duygularla; Saygı değer Bafralı hemşerilerimizin, Peygamber Ocağı Bildiğimiz Aziz Türk Ordusunun ve Yüce Türk Milletinin “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı kutluyorum.

                                                                                                                                                                                                                        Av. Hüseyin ACAR

                                                                 MHP Bafra İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.