MHP İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ACAR:KUTLAMA MESAJI

MHP İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ACAR:KUTLAMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar’ın, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladıkları kutlama mesajı;

A+A-

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun!

 

28 Temmuz Pazartesi Günü Cenab-ı Allah’ın izni ile Ramazan Bayramını idrak edeceğiz.

 

Oruçlarımızı tutmanın vermiş olduğu onur ve On bir ayın Sultanı’ndan ayrılmanın hüznü ile Ramazan Bayramına kavuşmuş olacağız.

 

Bizleri Ramazan Bayramı’na kavuşturacak olan Yüce Allah’a ne kadar hamd etsek azdır.

 

Bayramlar sevinç günleridir. Asıl sevincimiz Ramazan Ayı boyunca tuttuğumuz oruçlarla Yaradanımızın emrini yerine getirdiğimiz için, O’nun rızasını ve vereceği mükafatı kazanmış olmanın sevincidir.

 

Bayramlar birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşlik ruhu ve şuurumuzun güçlendiği günlerdir.

 

Peygamberimiz bir Hadis-i Şerifinde, “Müminin, din kardeşine üç günden daha fazla dargın durması helal olmaz” buyurmuştur.

 

Ramazan Bayramı bizler için fırsat olmalı, aralarında dargınlık, küskünlük bulunan kardeşlerimiz barışıp birbirleriyle kucaklaşmalıdır.

 

Bayramda büyüklerimizi ziyaret ederek hürmetle hatırlamalı, küçüklerimizi de sevgiyle karşılayarak, ikramlarla ve karşılıklı güzel dileklerle sevgi bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz.

 

Ramazan Bayramı aynı zamanda hasat mevsimidir. Bir ay boyunca yaptığımız ibadetlerimiz neticesinde Alemlerin Rabbi’nin bize vermiş olduğu manevi hediyedir.

 

Bu hasat mevsiminde; dünyanın dört bir yanında zulüm gören din kardeşlerimiz, kan ve gözyaşı ile bayramlara hasret kalan Kerküklü Türkmenler, Gazzedeki, Filistindeki Müslümanlar, Doğu Türkistanlı soydaşlarımız ve Somali’deki dindaşlarımız başta olmak üzere, tüm Türk ve Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşu için dualar etmeliyiz.

 

Türkiye’nin aydınlık geleceği için çok çalışmanın bilincinde olarak Ramazan Bayramında hareketimizin başarısı için de bol bol dua etmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerimle Şahsım ve MHP Bafra İlçe Teşkilatım adına; Bafra halkının, Türk ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize, dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah`tan niyaz ediyorum.

 

Av. Hüseyin ACAR

Milliyetçi Hareket Partisi

Bafra İlçe Başkanı

 

NOT : MHP Bafra İlçe Başkanlığında

Bayramlaşma 28 Temmuz Pazartesi Günü,

Bayramın 1.Günü Saat: 13.30 - 15.00

Arasında İlçe Parti Binasında Yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.