MHP İL TEŞKİLATINDAN GENEL MERKEZE ÇIKARMA

MHP İL TEŞKİLATINDAN GENEL MERKEZE ÇIKARMA

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İl yöneticileri, İlçe Başkanları ve ilçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 200 kişilik bir heyet ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

18 Mart 2018 tarihinde Ankara’da yapılan 12. Olağan Kurultay sonrasında delegenin ve ülkücü hareketin bir kez daha güvenoyunu alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye Samsun teşkilatları tarafından hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Kurultay öncesi yaptığı açıklamada Samsun teşkilatları olarak liderlerinin emrinde olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, aynı mesajını yineleyerek “Büyük kurultayımıza Samsun teşkilatları olarak yaklaşık 2 bin kişilik yüksek bir katılım sağlamıştık. Kongremizin ardından yine teşkilat yöneticilerimiz ile birlikte Genel Başkanımız ve ülkücü hareketin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye ve divan üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey’in hayır dualarını alarak Samsun’da çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğimizin sözünü verdik” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz’un da katıldığı ziyaret programında Başkan Tekin tarafından Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye özel el işlemeli Bozkurt ve üç hilal tablosu hediye edildi.

Ziyaretin ardından teşkilat yöneticileri, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 21. Yılı nedeniyle Beştepe’de bulunan kabrini ziyaret ettiler.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum