MHP İL BAŞKANI KİM OLACAK?

MHP İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Taner Tekin'in görevden alınmasının ardından MHP Samsun İl başkanlığı için birçok ismin adı gündeme geldi. Bu isimlerden bazılarının ise parti genel merkezinde temaslarda bulunduğu öğrenildi

A+A-
MHP’de iki gün önce görevden alınan İl Başkanı Taner Tekin dün partideki, makam odasını boşalttı.
Şahsi eşyalarını alan Tekin partideki arkadaşları ve görevlilerle vedalaştıktan sonra evine gitti. Taner Tekin’in önümüzdeki bir iki günü istirahatle geçireceği bildiriliyor.
 
BAŞKAN ADAYLARI ANKARA’DA
Taner Tekin’in görevden alınmasının ardından MHP’de kimi başkan adaylarının Ankara’ya taşındığı konuşuluyor. İl Başkanlığı için Mehmet Güler, Hasan Danayiyen, Yekta Yılmaz, Yücel Şahin, Erdal Türker ve Abdullah Karabıçak’ın adı geçiyor. Bu isimlerden bazılarının kendilerinin Ankara’ya gittiği bazılarının ise Samsun’da kaldığı ama kulislerini yürütmek üzere yakın arkadaşlarının Ankara’da olduğu öne sürülüyor.
 
GÖREVDEN KAÇMAM
Başkanlıkta adı geçen Canik Belediyesi başkan aday adaylarından eski il başkanı Abdullah Karabıçak söylentileri doğrulayarak, “Ben Ülkücüyüm. Biz de ne göreve talip olunur ne de verilen görevden kaçılır. Genel merkez böyle bir görev verirse kaçmam, şerefle üstlenir ve gereğini de yaparım. Ben belediye başkan aday adayıyım. Bu kararımdan da vazgeçmem söz konusu değil. Partimin geçmişte olduğu gibi bugün de emrindeyim ve hizmetine adayım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.