MHP Eski il Başkanı Ne demek istiyor?

MHP Eski il Başkanı Ne demek istiyor?

MHP Eski il Başkanı Ne demek istiyor?

A+A-

Bir süredir MHP’de genel başkan değişimi için boy gösteren ve parti içi bölücülük yaptığı gerekçesiyle görevden alınan MHP Samsun Eski İl Başkanı Ömer SÜSLÜ, facebook üzerinden yaptığı açıklamada kafaları karıştırdı.

Darbe Girişimi ile MHP’de ki değişimin bağlantılı olduğunu iddia eden Süslü “Şuan suçlu aramak ne kadar doğru bilemiyorum. Ama çocuklarımın gözünde ki korkuyu gördüm ve bir baba olarak bu tespiti yapmak hakkımdır diye düşünüyorum. Türkiye’de siyaset sıkışmış, AKP ve Tayyip Erdoğan’nın karşısında umut arayanlar için MHP’de ki değişim hareketi bir umut olmuştu. Hukuk dışı oyunlarla bu hareketin önünün kesilmesi, inanıyorum ki bu darbe teşebbüsünü tetikledi. Kim bu değişimin önünde durmuşsa ve engellemişse bu işte veballeri çok fazladır ve mutlaka hesap vereceklerdir.” şeklinde açıklama yaptı.

Bu açıklama  darbe girişimi yapan Paralel yapının mecvut adaylar üzerinden MHP’yi ele geçirip, iktidara ortak olmayı hedeflediğini bunun engellenmesi üzerine darbe girişimi yaptığı düşüncesini akıllara getirdi.

MHP DE KİM PARALEL?
MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ, daha önce yaptığı açıklamalarda Meral AKŞENER’in paralel olduğunu iddia etmişti. Yine MHP Genel Başkan Adaylarından Koray AYDIN, 15 Haziran korsan kurultay sonrası NTV’de katıldığı canlı yayında MERAL AKŞENER’in Paralel Yapı (FETÖ Terör Örgütü) tarafından desteklendiğini iddia etmişti.
bıyıksızlar

Kaynak:http://www.biyiksizlar.co/siyaset/degisimi-engellediler-darbe-oldu-h955.html

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.