MHP Çarşamba Kongresi yapıldı

MHP Çarşamba Kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Olağan Kongresi Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

A+A-
MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer'in divan başkanlığını yaptığı kongreye İl Başkanı Taner Tekin, ilçe başkanları, ilçe ocak başkanları, stk temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede tek liste ile aday olan mevcut başkan Kemal Düzgün, oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. 
 
'Cumhuriyetimizin kurulduğu günden itibaren tek gayemiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha güvenli ve mutlu bir gelecek bırakmak için çalışmak' diyen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Miraç Kandili nedeniyle de bir konuşma yapan Tekin, "Tüm insanlığın yaşamış olduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olması temennisiyle yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, Türk-İslâm âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Tekin, sözlerine şöyle devam etti; "Ülkemizde önemli gelişmeler yaşanmakta. 1 yıl içerisinde hem 15 Temmuz gibi kara bir gece geçirdik hemde yine ülkemizin kaderi diye adlandıracağımız MHP'nin mührünü vurduğu bir referandum sürecinden geçtik. Şimdi ise ilçe kongrelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Oluşan bu yeni kadrolar ile Türk Dünyasının Bilge Lideri Muhterem Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde hatta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Ülkücü Hareketin mührü vurulacak ve Allah'ın izniyle ülkücüler iktidar olup Türkiye Cumhuriyetini yönetecek. Bunun önüne geçmeye ve bizleri engellemeye ise kimsenin gücü yetmeyecektir."
carsamba-kongresi-(4).jpeg
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.