MHP Alaçam İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

MHP Alaçam İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

MHP Alaçam İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Alaçam İlçe başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

A+A-

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Alaçam İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. 

Alaçam İlçesi'nde düzenlenen iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Yakakent İlçe Başkanı Erol Apaydın, Alaçam Belediyesi eski başkanı İlyas Acar, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

MHP Alaçam İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Alaçam İlçe başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Öncelikle herkesin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim. Tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Bu gönül sofrasında bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Alaçam ilçe teşkilatımızı ve ülkü ocakları ilçe teşkilatımızı tebrik ediyor kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemiz her zamankinden daha zor günler geçirmekte ve çok yönlü terör saldırıları ile karşı karşıya kalmaktadır. Hem ülkemizde hem bölgemizde hem de Dünya'da yaşanan gelişmeler dikkatle izlendiğinde ülkemizin ne denli büyük bir tehdit altında olduğunu görebiliyoruz. Bu tehlikenin bertaraf edilebilmesi gelecek nesillere daha güçlü Türkiye bırakabilmek adına milletçe birlik ve beraberliğimizi korumalı hatta tüm Türk düşmanlarına inat birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Bu mübarek Ramazan günü bizler burada iftar yaparken, maalesef ülkemizde her gün vatan evlatları şahadet şerbeti içiyor, oruçlarını kurşunla açıyorlar. Daha dün 22 yaşında ömrünün ve mesleğinin baharında Aybüke öğretmenimiz kahpe terör saldırısında şehit olmuştur. Aybüke öğretenimiz ve bu ülke için vatan için millet için din ve mukaddesat için toprağın kara bağrına giren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle hepinizin huzurunda anıyorum. Onlar unutmasınlar ki Milliyetçi Ülkücü Hareket terörün ve destekçilerinin yok edilmesi için elinden geleni bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Biz MHP olarak ülke bütünlüğümüzün korunabilmesi ve devletimizin bekası için her daim üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiririz. Ülkeyi yöneten mevcut iktidarın da her türlü terör ve teröristle mücadelede kararlı olmasını ve son terörist yok edilenciye kadar mücadeleden asla vazgeçmemesi gerektiğini hatırlatıyor özellikle de FETÖ denen terör örgütünün siyasi ayağının biran önce ortaya çıkarılması ve yok edilmesi konusunda adım atmalarını beklediğimizi bilmelerini isteriz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.