MESUT YILMAZ'IN OĞLU İNTİHAR ETTİ

MESUT YILMAZ'IN OĞLU İNTİHAR ETTİ

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor.

A+A-

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. İddiaya göre ailesi yurt dışında olan Yavuz Yılmaz, evde tek kalıyordu. Sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları‘ndaki evin kapısını çaldı açan olmadı. Koruma Polisleri Yılmaz’a telefonlada ulaşamayınca, çilingir çağırıldı. Kapı çilingir yardımıyla açıldı. İçeriye giren polisler, Yılmaz’ı kanlar içerisinde buldu. Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşılınca Emniyet’e bilgi verildi.

 

'TEK EL SİLAH SESİ DUYDUK'

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olay yerine sevk edildi. Yapılan ön incelemede, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili çalışmaların sürdüğü dile getirildi.

Ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı belirtildi.

 

Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölüm haberini yurt dışında öğrendiği belirtildi. Haberi alan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Türkiye'ye hareket etmek için hazırlandığı belirtildi. İlerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Öte yandan Yılmaz'ın komşuları evden tek el silah sesi geldiğini söyledi.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

 

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, 1979 doğumlu yani 38 yaşında. Yavuz Yılmaz'ın inişli çıkışlı iş hayatıyla ilgili bilgiler ise şöyle:

Yavuz Yılmaz ve Hasan Yılmaz kardeşler işletmecilik yaptı. CFS İstanbul Yatırım AŞ'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Yılmaz kardeşlerin şirketi uluslararası alanda petrol, petro-kimya ve doğal taş ticareti yaptı.

Ardından 2009'da gıda sektöründe faaliyet göstermek için kurulan şirket Quick China'nın İstanbul franchisingini alarak sektöre girdi. Daha sonra kendi markaları olan Elio, Elio Sedef ve Mitzi ile yoluna devam etti.

YILMAZ KARDEŞLER RESTORAN İŞİNDE İSTEDİĞİNİ BULAMADI

Ancak Yılmaz Kardeşler restoran işinde beklediğini bulamadı. Ataköy Marina Park'taki Elio'yu kapatan, Nişantaşı'ndaki ana şubelerini eski CEO'ları Aydın Samanlı'ya devreden kardeşler diğer markaları Quick China'yı da elden çıkardı.

Şu anda CFS İstanbul'un tek restoranı Sedef Adası'nda faaliyet gösteren Elio Sedef. Şirket restoranın yanısıra En-Mar Prodüksiyonla medya alanında televizyon program CFS İstanbul uluslararası alanda petrol, petrol ürünleri, petro kimya ve maden ürünlerinin ticaretini de yapıyor.

3.HAVALİMANI İŞİNE DE GİRDİLER

3 Restoran işinde beklediğini bulamayan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz, 3. havalimanının hafriyat işine de girdi. Yılmaz kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın hafriyatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

Öte yandan Yavuz Yılmaz'a 2015 yılında CHP yönetimi, Rize Milletvekilliği teklifi de sundu.

NEŞE SAPMAZ İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Kameralardan uzak bir yaşam süren Yavuz Yılmaz, bir dönem ünlü spiker Neşe Sapmaz ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. 2015 yılında ayrılıkla sonuçlanan bu ilişkide Neşe Sapmaz aileyle tanışmıştı. Çiftin evleneceğine kesin gözüyle bakılıyordu.

Hatta Neşe Sapmaz, Yavuz Yılmaz'ın kendisine evlenme teklif ettiğini sosyal medya hesabından "Ve teklif etti. 'Evet' dedim. Gelin ata bindi" notuyla paylaşmıştı.

EVLİLİK YERİNE AYRILIK

3 yıl sonra (2015 yılında) Yavuz Yılmaz ile Neşe Sapmaz'dan düğün davetiyesi beklenirken ayrılık haberi geldi. Zaman zaman ayrıldıkları dedikodularıyla gündeme gelen ve el ele poz verip dedikoduları yalanlayan sevgililer ilişkilerine nokta koydu.

YÜZÜK HEDİYE ETMİŞTİ

Berna Yılmaz'ın gelin adayı Neşe Sapmaz'a üç pırlanta taştan oluşan 200 bin TL'lik yüzük hediye ettiği haberleri de medyada çıkmıştı.

NEŞE YILMAZ KİMDİR?

Neşe Sapmaz, 2 Ağustos 1983 tarihinde Bursa’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Neşe Sapmaz, lise yıllarında amatör olarak tiyatro çalışmaları yaptı.

Özel günlerde okulda çeşitli sunuculuk görevlerini üstlendi, okul gazetesinin editörlüğünü üstlenerek, yazmaya başladı. Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Neşe Yılmaz Kanal D ve TRT'ye muhabirlik ve spikerlik yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.