Meşe’de 2. Etap mesaisi

Meşe’de 2. Etap mesaisi

Canik Belediyesi tarafından Hasköy Mahallesi’nde yapılan ve üç etaptan oluşan Meşe Orman Park projesinin ikinci etap çalışmaları sürüyor. İlk etabı çok beğenilen proje Samsunluları doğayla buluşturuyor.

A+A-

Meşe Orman Park projesinin ikinci etap çalışmaları hızla ilerliyor. Canik Belediyesi ve DOKAP işbirliği ile toplam 92 dönüm alanda uygulanan ve ilk etabı tamamlanarak hizmete sunulan projenin ikinci etap çalışmaları sürdürülüyor. Toplam 20 dönüm alandan oluşan ikinci etap çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Başkan Osman Genç, 1. etabın devamı niteliğinde olan ve içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır kahvesi gibi sosyal donatıların yer alacağı 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyor.

İLK ETABIN DEVAMI

Hasköy'de Samsunluların şehir yoğunluğundan uzaklaşıp, nefes alacağı doğal bir ortam oluşturduklarını belirten Başkan Genç, "Meşe Orman Park projemizin ilk etabı hizmete açtığımız ilk günden itibaren Samsunlular tarafından çok beğenildi ve yoğun ilgi görüyor. İçerisindeki yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, hanım konağı, kafeteryası ile oldukça güzel doğal bir mekan oldu. Daha ilk günlerde yoğun ilgi gören projenin ikinci etabını da hemen başlattık ve çalışmalar hızlı şekilde ilerliyor" dedi.

ŞEHRİN İÇİNDE DOĞAL ALAN

Samsun'un Kent Park'ı konumundaki projeden herkesin yararlandığını ifade eden Başkan Genç, "Şehir hayatında doğa ile pek buluşma imkanı bulamayan insanlarımız Meşe Orman Park sayesinde şehir gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe bir ortamla buluştu. Bugüne kadar orman içinde yürüyüş yapamayan insanlarımız çayını, kahvesini içebileceği, aynı zamanda çocukların eğlenebileceği bir mekana kavuştu. İnşallah bu güzellik ikinci etapla birlikte daha da genişleyecek. Daha sonra üçüncü etabı hayata geçireceğiz" diye konuştu.

2-654.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.