MERSİN İDMANYURDU'NDA TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

MERSİN İDMANYURDU'NDA TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Macit Özcan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanı, özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören down sendromlu çocuklar ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Çalımbay ve futbolcular, bir süre onlarla top oynadı. Daha sonra futbolcular, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra antrenmana devam etti.
Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalımbay, pazar günü Gençlerbirliği ile Ankara'da hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, ligde forma şansı bulamayan oyuncuları hazır hale getirmek istediklerini söyledi. Şu ana kadar gidişattan memnun olduğunu ancak bunu sonuna kadar götürmek gerektiğini vurgulayan Çalımbay, "Trabzonspor zor maçlardan biri. Trabzonspor'un bulunduğu durum itibarıyla bizim orada çok mücadele etmemiz gerekiyor" dedi. 
Çalımbay ayrıca, 20 Ekim'de yapılacak kongrenin çok önemli olduğunu ve orada alınacak kararların takımın geleceğini belirleyeceğini ifade etti.
Kaptan Servet Çetin de hiçbir maçın kolay olmadığını ve 5 maçta zor rakiplere karşı iyi neticeler aldıklarını belirterek, "Trabzonspor'un şiddetle puana ihtiyacı var. Bizim karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyorlar. Bu nedenle böylesine takımlarla oynamak zor oluyor. Orada puan veya puanlar almak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
İlk 5 maçta 2 gol attığı hatırlatılan Çetin, "O biraz şans. Duran toplarda ileri gidiyoruz. Öncelikli görevim defans. Onun yanında gol atınca ekstra takıma katkı sağlıyorsam ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.
Bu arada sakatlığı bulunan Serkan Balcı'nın Trabzonspor maçına yetiştirilmesi için çalışıldığı, düz koşulara başlayan Adem Güven'in ise yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.