MEMUR-SEN’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

MEMUR-SEN’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Memur Sen’e bağlı Eğitim- Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu ve Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

A+A-

Başkan Şahin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizin en büyük sendikalarından biri olan Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Samsun ve Bafra başkanlarını ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bu nazik ziyaretleri için başkanlarımıza ve sendikalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sendikalarımızı ülkemizin demokratik gücü olarak görüyorum. Bu gücün faaliyetlerinden kamuda çalışanlarımız fayda görmektedir. Sendikalarımız aynı zamanda sivil toplum kuruluşudur. Önemli potansiyellere sahiptir. Bu ziyaret sırasında karşılıklı olarak görüş alış verişlerinde bulunduk. İlçemize ve insanımıza faydalı olan kuruluşlarımıza destek olmaktan, yanlarında bulunmaktan her zaman mutluluk duydum. Her zaman desteklemeye devam edeceğiz.

 

Eğitim-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu ve Bafra Şube Başkanı Hamdi Yıldız ise ilgi ve desteklerinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür ederek, faydalı bir ziyaret olduğunu ifade ettiler.

 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.