Mehmet Geldi’den Alaçam Belediyesine Ziyaret

Mehmet Geldi’den Alaçam Belediyesine Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi,AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Semizoğlu İlçemizi Ziyaret Etti.

A+A-

 

Alacamhaber Alaçam Belediye Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ,AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Semizoğlu'nu ,Belediye Başkanı Hadi Uyar,AK Parti  İlçe Başkanı Av. Ali Şengül,Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Alaçam Belediyesi toplantı salonunda Belediye Başkanı Hadi Uyar  tarafından Alaçam'da tamamlanan ve yapımı devam eden projeler ve çalışmalar hakkında görsel sunum yapılarak bilgi verildi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Başkanlık yaptığı açıklamada; “ Sorumluluk bölgemizdeki İl ve ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak amacıyla belediyelerimize ziyaret programları düzenliyoruz bu ziyaretimiz de bunlardan biri.  İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalarla devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanım Hadi Uyar'a, İlçesi adına yakışır hizmetler vermiş bundan dolayı Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum “dedi.

Başkan Uyar,“ Alaçam Belediyesi olarak en önceliğimiz insan odaklı hizmetler üretmek. Yaptığımız çalışma programı kapsamın bir çok projeyi hayata geçirdik ve  yeni projelere başladık. Alaçam için  Bakanlarımız,Milletvekillerimiz,Büyükşehir Belediye Başkanımız,İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte elbirliği ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz.   Daha çağdaş daha modern daha yaşanabilir daha sağlıklı refahı yüksek adına yakışır bir Alaçam için elimizdeki imkanların dahilinden en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bizlere gerçekleştirdiğiniz ziyaretten   teşekkür ediyorum” dedi.

mehmet-geldi’den-alacam-belediyesine-ziyaret.JPGmehmet-geldi’den-alacam-belediyesine-ziyaret-001.JPGmehmet-geldi’den-alacam-belediyesine-ziyaret-002.JPGmehmet-geldi’den-alacam-belediyesine-ziyaret-003.JPGmehmet-geldi’den-alacam-belediyesine-ziyaret-004.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.