MEDİBAFRA HASTANESİ GRAFİKERİ SEZGİN ŞAHİN, DÜNYA EVİNE GİRDİ

MEDİBAFRA HASTANESİ GRAFİKERİ SEZGİN ŞAHİN, DÜNYA EVİNE GİRDİ

Şengül- (Emekli Öğretmen) Arslan Şahin çiftinin oğlu, MediBafra Hastanesi Grafikeri Sezgin Şahin, seçkin davetlilerin katıldığı düğün merasimiyle, dünya evine girdi.

A+A-

MediBafra Hastanesi grafikeri Sezgin Şahin, Ayışığı Düğün Salonunda Asuman-Kemal Ertaş’ın hemşire kızı Yasemin Ertaş, görkemli bir düğünle evliler kervanına katıldılar. Bafra ilçesinin Çilhane Mahallesi Siper Sokak No:18’de toplanılıp, Çetinkaya Beldesi(Mahallesi) Yıldırım Beyazıt Caddesine gelin almaya gidildi. Şengül- (Emekli Öğretmen) Arslan Şahin çiftinin oğlu, MediBafra Hastanesi Grafikeri Sezgin Şahin ile Asuman-Kemal Ertaş’ın hemşire kızı Yasemin Ertaş Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Coşkulu bir şekilde katılımın yaşandığı düğün merasiminde vatandaşlar, Şahin ve Ertaş ailesini yalnız bırakmadı. Düğün merasiminde davetli vatandaşlar müzik eşliğinde coşkulu anlar yaşadı. Özel MediBafra Hastanesi Başhekimi Dr. Hamiyet Çaylı’nın nikah şahitliği yaptığı düğün merasiminde, Yasemin ve Sezgin Şahin çiftinin nikahını Bafra Belediyesi nikah memuru Yaşar Şenel kıydı. Şenel, çifte mutluluk dileyerek, aile cüzdanını gelin Yasemin Şahin’e verdi. Şahin ve Ertaş ailesi Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün merasiminde Şahin ve Ertaş ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı. Düğün pastasını kesen Yasemin-Sezgin çifti uzun süre dans ettiler. Davetli misafirlerde evli çiftleri yalnız bırakmayarak onlarda dansa katıldılar. Yakınları ve arkadaşlarının da katılımıyla gerçekleşen düğünde çift gönüllerince eğlendi. Düğün merasimine;

Özel MediBafra Hastanesi yetkilileri ve personeli, doktorlar, okul Müdürleri, İşadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler, esnaflar, basın mensupları, Şahin ve Ertaş ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı. MediBafra Hastanesi Grafikeri Sezgin Şahin, “Düğün merasimimize gelen ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Düğün merasimi hediyelerin verilmesinin ardından eğlence ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.