Meclis Üyesi Ali Kaplan MHP'ye Geri mi Dönüyor?

Meclis Üyesi Ali Kaplan MHP'ye Geri mi Dönüyor?

MHP İl Meclis Üyesi Ali Kaplan MHP'den istifa etmiş ve İYİ Partiye geçmiştir.Kaplan sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı-ki...

A+A-

  MHP Bafra Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edip İYİ Partiye geçen MHP Samsun il Meclis üyesi Ali Kaplan’ın İYİ Parti macerası  5 gün sürdü.

İYİ Partiye geçmek için MHP Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Ali Kaplan, Sosyal medyadan yaptığı açıklamada;İYİ Parti Sevdamız sadece 5 gün sürdü halkın beklentileri ile değil kendi beklentileriyle hareket edenler baş olmuş.Samsun’da koltuğa güç katan değil, koltukdan güç alanlar dolmuş hep.MHP’yi karıştıranlar ‘ın yüzde yetmişi burada (kalan yüzde otuzda zaten tez /anti-tez durumunda oldukları için kış uykusunda) şeklinde yaptığı paylaşım ve MHP genel başkanı Devlet Bahçeli ve Milletvekillerinin videolarını paylaşması,Ali Kaplan'ın MHP'ye geri mi dönecek sorularını akıllara getirdi.

İYİ Parti Macerası 5 Gün Süren Bafra Belediye Meclis Üyesi Ali Kaplan, bundan sonra Bafra Belediye Meclisine Bağımsız olarak katılacak.

Meclis üyesi Ali Kaplan yaptığı paylaşımda MHP'yi karıştıranların %70 burada açıklaması ile kimleri işaret ediyor.Bunu da ilerleyen günlerde daha net göreceğiz.

b622574f-2f06-4415-89db-60053fe913b8.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum