Mavi Aday Anadolu Lisesi'nden Büyük Başarı

Mavi Aday Anadolu Lisesi'nden Büyük Başarı

Samsun’un Bafra İlçesinde eğitim-öğretime açıldığı günden bu yana başarıdan adını sıklıkta duyuran Aday Anadolu Lisesi bir başarıya daha imza attı.

A+A-

2016-2017 eğitim öğretim yılı LYS’de Bafralı Doğaner Yılmaz Türkiye 154.sü ve Bafra1.si oldu.  Türkiye 154.sü olan genç için yapılan ödül töreninde Bafra Kaymakamı ve okul yönetimi genci onure etti.

Ödül töreninde konuşan Doğaner Yılmaz, “Bu başarıda şüphesiz öğretmenlerimin, okul yönetiminin ve en önemlisi ailemin çok büyük başarısı var. Bundan sonra ki eğitim öğretim hayatımda bu başarıyı hak etmiş birisi olarak örnek öğrenci olma yolunda ilerleyeceğim. Başarının tesadüf olmadığını çalışarak olduğunu herkese Türkiye 154.sü ve Bafra’nın 1.si olarak kanıtladım.” dedi.

Okul kurucusu Yüksel Kaygısız ise, “Başarmak sistemli ve koordineli çalışmakla olur diyerek genç öğrencimizi bundan sonraki okul hayatın da başarılar dilerim.” dedi.

Öğrenmenin yaşının olmadığını her zaman üstüne koyarak bir şey yapılması gerektiğini söyleyen Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ise, “Senin bu başarın diğer arkadaşlarına da emsal olmasını diliyorum. Umarım senin gibi birçok öğrencimiz yüksek derecelere girebilir.’ dedi.

Konuşmaların ardından Bafra 1.si Doğaner Yılmaz’a okul yönetimi tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

Programa, Bara Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra AK Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay katıldı.

1-502.jpg2-465.jpg3-394.jpg4-263.jpg5-167.jpg6-103.jpg7-058.jpg8-040.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.