MALİ MÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

MALİ MÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeni ile Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar,

A+A-

Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Temsilcileri Eyüp Aydın, İsmail Dağ ve Bafralı Muhasebeciler Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kural şunları söyledi: “Muhasebe haftası nedeniyle bu sene daha çok etkinlikle Muhasebe haftası algısını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda ilimizde valimiz, kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız, meslektaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla dayanışma içerisinde olmaya çalışıyoruz. Bafra’da kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Baframız pek çok ilden büyük il düzeyinde bir ilçemizdir. Burada çok sayıda meslektaşımız faaliyet göstermektedir. Hep beraber olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin ise şunları söyledi: “Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası başkanımızın, yönetim kurulu üyelerinin odamızın Bafra temsilcilerinin ve serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizin ziyaretinden büyük onur duydum. Muhasebe haftasını en içten dileklerimle kutluyorum. Pek çok defa beraber olmak için düşüncelerimiz oldu. Bunu en kısa sürede hayata geçirmeyi arzu ediyorum.“ dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.