Makina Mühendisleri Odası Şube Yönetimi SAMGAZ’ı ziyaret etti

Makina Mühendisleri Odası Şube Yönetimi SAMGAZ’ı ziyaret etti

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu SAMGAZ’ı ziyaret etti. Ziyarete Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı

A+A-

Kadir GÜRKAN, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn.Özkan ER, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Sn.Nail YOLAYDIN ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sn.Aycan TÜRKEL katıldı.

Ziyarette “Doğal gaz iç tesisat sektörü, yapılacak olan yatırımlar, doğal gaz dönüşüm işlerinde olası haksız rekabet oluşumlarının önüne geçilmesi ve denetimler” görüşülerek; SAMGAZ Genel Müdürü Sn.Yılmaz KOLSAN ve İşletme ve Tesisat Müdürü Sn.Murat ARAS ile birlikte istişarelerde bulunuldu.

Gürkan “Meslek disiplinlerine giren doğalgaz sektörüne yönelik düzenli olarak komisyon toplantıları yaptıklarını, bu toplantılar sonucunda, üyelerimizin çalışma hayatlarında karşılaştıkları sıkıntıları çözmeye yönelik geçmişte olduğu gibi günümüzde de efor sarf edeceklerini, “Birlikte Planlayıp, Birlikte Karar Alıp ve Birlikte Üreten, Süreci Birlikte Değerlendiren” felsefeleri doğrultusunda SAMGAZ ile birlikte çalışmaların artarak devam edeceğini” bildirdi.

Kolsan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “SAMGAZ olarak birinci önceliğimiz; doğal gazın, abonelerimize arz güvenliği içinde sürekli ve güvenli olarak ulaştırılmasıdır. Bu bağlamda, yetkili mühendislik firmalarımızla birlikte uyum içinde çalışmak çok önemli. Müstakbel abonelerimizin de bu noktada seçici davranması, yetkisiz kişilere doğal gaz dönüşümü yaptırmaması önemli. Olası mağduriyetlerin önüne ancak bu şekilde geçilebilecektir.

Ne var ki; bazı abonelerimizden gelen şikayetlerden anlaşıldığı üzere, son zamanlarda artan oranda bazı yetkisiz kişilerin piyasada doğal gaz dönüşüm işçilikleri yaptıklarını ve çeşitli mağduriyetlere sebebiyet verdiklerini üzülerek müşahede ediyoruz. Doğal gaz dönüşümünde bizim için esas olan, dönüşüm işini projelendirenle işi yapan firmaların aynı olmasıdır. Bu hususta yetkili firmaları sürekli uyarıyoruz. Bundan sonraki süreçte bu yöndeki takiplerimizde, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile olan işbirliğimizi daha da artıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.