Makamlar halka hizmet için vardır.

Makamlar halka hizmet için vardır.

Dikmen belediye başkanı Saim İstanbullu he türlü makamın halka hizmet için var olduğunu ve bu makamların kapılarının halka açık olması gerektiğini söyledi.

A+A-

Dikmen belediye Başkanı Saim İstanbullu iki buçuk yıldır görevde bulunmaktadır. Bu görev süresi içerisinde birçok başarıya imza attı. Bunların en başında bölgede Dikmen belediyesini iş adamları ve kurumlar arasındaki prestijini artırarak bölgede yatırım yapılabilecek güvenilir bir oluşum içerisine doktu. Başkan İstanbullu dikmende bu yıl 52.si yapılan yağlı güreşleri’de en az Kırkpınar güreşleri kadar önemli olduğunu ve her yıl kalitesini artırarak bölgenin yerel turizm açısından ön plana çıkmasını sağlamaktadır.

Başkan İstanbullu Dikmen yağlı güreşlerinin sadece geçen yıl Ramazan dolayısıyla farklı bir tarihe almışlardır bundan sonraki güreşlerin Temmuzun ikinci haftasında yapılacagını basın ve iğlan yoluyla bölge halkına duyuracağını söyledi. Dikmen belediye başkanı İstanbullu bölgesinde yetişmiş olan ilim

, bilim iş Adamları Sanatçı düşünce insanlarına ve özellikle bu ülkeye hizmet vermiş Kore Gazileri asker Gazilerine karşı mütevaziliğini koruyup onların yaşamlarını kolaylaştırıcak bir dizi önlemler almıştır. Belediye Başkanı Saim İstanbullu Dikmeni Belediye olarak bölgenin sayılı belediyelerinden biri yapmak projeleriyle de bölge halkının yaşam standartlarını yükseltip borcu olmayan yatırım cazibesi haline gelmiş yaşanabilir bir yer haline getirmek en büyük hayalinin olduğunu söyledi.

dikmen--belediye-baskani.JPGdikmen--belediye-baskani-001.JPGdikmen--belediye-baskani-002.JPGdikmen--belediye-baskani-003.JPGdikmen--belediye-baskani-004.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.