Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı

Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı

Samsun'un Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Mahalle Başkanlarıyla Alaçam'ın 2018 Yatırım planını konuştu.

A+A-
Alaçam  Belediye Başkanı Hadi Uyar ,AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız ve Mahalle başkanlarının katılımları ile bilgilendirme ve istişare toplantısı  yapıldı. İstişare toplantısında  Belediye Başkanı  Hadi Uyar    Alaçam Belediyesinin 2014-2018 yılları arasında  yapılan ve  yapılmakta olan  projeler  ve çalışmalar hakkında  bilgilendirme yaptı ve 2018 yatırım planı hakkında bilgi verdi.
Başkan Uyar ‘’ Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla mahallelerimizin  bir çoğunun yol ve su problemini çözdük  ve çözmeye devam ediyoruz. 2014 yılından itibaren Belediyemize 17 adet hem hibe hem satın alma yolu ile araç kazandırdık. 2017 yılında ilçe genelinde 20 km asfalt yol çalışması yaptık, 2018 yılında’da devam edeceğiz ,Geyikoşan Sahil Yolu ve Yeni Güreş Sahası projesi bitmek üzere, 2018  Hıdırellez  Yağlı Pehlivan güreşlerini inşallah orda yapacağız. Mahallelerimizde yol genişletme ve stabilize malzeme serim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gökçeboğaz Mahallesi Köy Konağı projesini 10 mayısta halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz .Alpaslan ve Yenicami Mahallerinde  park çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan’ın ve Milletvekillerimizin katkılarıyla yeni hastanemizin yapımına  en kısa zamanda başlanacak, Çeşme ve Yenicami Mahallerinde sokak sağlıklaştırma  çalışmaları devam ediyor.
Mahalle Başkanlarının  talep ve sorularını cevaplayan Başkan Uyar,  Kapatılan Alaçam Belediyesi   Mezbahanesi hakkında bilgilendirmede bulundu.
17 Aralık 2011 tarih ve 28145 Sayılı resmi gazetede  yayınlanan. Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşleri  Yönetmeliği gereği yerine getirilmediğinden dolayı, Alaçam Belediyesi Mezbahanesi 31-12-2016 tarihinde  Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından kapatılmıştır.
 Belediye Başkanı Hadi Uyar tarafından kasap esnafına ilçemize yeni  mezbahane tesisi kazandırmak amacıyla Alaçam Belediye Toplantı Salonunda yapılan  toplantılarda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan alınacak, bireysel ve kuruluş halinde  hibe yardımı ile tesisin yapılabileceğini, Belediye olarak yer tahsisinde ve alt yapısında yardımcı olacaklarına dair bilgilendirme  yaptıklarını belirti.
Alaçam Belediyesinin 2014-2018 yılları arasında yaptığı çalışmalar, makine parkına kazandırılan araçlar, yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında sunum yapıldı.
1-628.jpg2-583.jpg3-499.jpg4-349.jpg5-237.jpg6-160.jpg7-104.jpg8-074.jpg9-047.jpg10-032.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.