Maça Hakem Üçlüsü Damgasını Vurdu

Maça Hakem Üçlüsü Damgasını Vurdu

Ali Keskin - Bafra55.net / Süper Amatör Liginin 10.haftasın da 1930 Bafraspor kendi evi ve seyircisinin önün de son 15 dakikasın da hakem üçlüsünün damga vurduğu karşılaşmada Nimo'nun golüne Samsun Tekköyspor'dan 90.dakika da Gürkan'ın ayağından yediği go

A+A-

Süper Amatör Liginin 10.haftasın da 1930 Bafraspor kendi evi ve seyircisinin önün de son 15 dakikasın da hakem üçlüsünün damga vurduğu karşılaşmada Nimo'nun golüne Samsun Tekköyspor'dan 90.dakika da Gürkan'ın ayağından yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Süper Amatör Liginin 10. haftasın da 1930 Bafraspor lider Havzaspor'un haftayı galibiyetle kapattığı hafta da kendi sahası ve seyircisi önün de Samsun Tekköyspor'u Bafra Yeni Şehir Stadyumun da konuk etti.

İlk yarıya iyi başlayan 1930 Bafraspor karşılaşmanın henüz 8. dakikasın da son haftaların golcü futbolcusu olan Nimo ile bulduğu golle 1-0 öne geçen taraf oldu.Bu gol den sonra rakip kalede ikinci gol için yüklenen 1930 Bafraspor kalesin de Tekköyspor kontra ataklarıyla karşı karşıya kaldı.Dakikalar 30. gösterirken rakip takım Tekköyspor sol tarafından ani gelişen 1930 Bafraspor atağında Selami rakip takımın ceza sahası için de topu ağlara göndermesine rağmen ofsayt gerekçesiyle gol hakem Egemen Artun tarafından iptal edildi.Rakibine ilk yarı da fazla atak fırsatı tanımayan 1930 Bafraspor rakip kalede aradığı ikinci golü bulamayınca ilk yarısı 1-0 üstünlükle tamamlayan taraf oldu.

İkinci yarıya da daha kontrollü başlayan 1930 Bafraspor rakip kalede ikinci golü arayan taraf oldu.Ani kontra ataklarla 1930 Bafraspor kalesin de beraberlik golü arayan Tekköyspor Batuhan ve Okan'la girdiği gol pozisyonlarından yararlanamdı.65.dakika rakip Tekkeköyspor'un sağ tarafından Selami'in ceza sahası ortasında kale için de müsait durumda olan Nimo mutlak golü kale direğine nişanlayınca 1930 Bafraspor ikinci golden olmuş oldu.

Dakikalar 75. gösterirken karşılaşmanın hakem üçlüsü ikili mücadler de faul pozisyonları rakip takım Tekköyspor lenine vermeye başladılar.Son 10 dakikası heyecan fırtasında geçen mücadelede ikinci yarı da oyuna giren Gürkan 90 dakika attığı golle Tekkeköyspor karşılaşmada 1-1 skoru yakalamış oldu.Bu beraberlik golünden sonra rakip kalede galibiyet gölü arayan 1930 Bafraspor atağın sonucunda faal beklentilerine cevap vermeyen orta Hakem Egemen Artun'a ihtiraz eden Gürcan 90+1 de hakem tarafından direk kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.90+3 gelişen 1930 Bafraspor atağında Tekkeköyspor ceza sahası için de rakip takımın futbolcu Murat'ın eline çarpan top sonucun da penaltı diye itiraz eden 1930 Bafraspor bundan da sonuç alamayınca karşılaşma 1-1 tamamlanmış oldu.

Bu kritik hafta da lider Havza Belediyespor'un kazandığı haftada 1930 Bafraspor berabere kalarak liderle olan puan farkını 7.çıkmasına engel olamadı.

Karşılaşma sonrası hakem üçlüsüne itirazlardan sonra 1930 Bafraspor'dan Anıl orta Hakem Egemen Artun'dan ikinci sarı karttan Kırmızı kart gördü.1930 Bafraspor bu önemli karşılaşma da hem üç puandan,hem de hafta içi deplasmanda oynayacağı Vezirköprü Belediyespor karşısın da Gürcan ve Anıl'dan yoksun oynayacak.Karşılaşma sonrası 1930 Bafraspor futbolcuları teknik heyet yönetim ve taraftarlar Hakem üçlüsüne yoğun tepki gösterdi.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer :Bafra Yeni Şehir Stadyumu

Hakemler:Egemen Artun* Taner İlker Gümrükçüoğlu* Ali Berkay Gündoğdu*

1930 Bafraspor:

Ömer,Anıl,Erdal,Efkan(c),Bedir,Gürcan,Tolga,Kader,Nimo,Coffo,Selami

Teknik Direktör:Mahmut Topal

Yedekler: Yakup, Kadircan, Umut, Onur, Gürkan, Özgür, Aleaddin

Samsun Tekkeköyspor:Aykut, Onur, Murat,Sefer, Erdi,Önder, Mümin, Kemal(c),Eren, Okan, Batuhan

Tek.Direktör: Ahmet Bilgin

Yedekler: Cafer,Ögün, İbrahim, Doğacan, Furkan, Gürkan...

Goller: 8.Dakika Nimo 1930 Bafraspor ...90 Dakika Gürkan Samsun Tekkeköyspor

Sarı Kartlar:Mümin,Önder,Batuhan,Gürkan Samsun Tekkeköyspor
Kader, Anıl, Coffo - 1930 Bafraspor

Kırmızı kartlar: 90+1 Gürcan,Karşılaşma sonrası çift sarı karttan Kırmızı kart Anıl 1930 Bafraspor

Oyuncu değişiklilkleri:60.dak.çıkan Okan Giren Gürkan,73.çıkan Mümin giren Ogün,73.çıkan Okan giren İbrahim Samsun Tekkeköyspor

67.dakika çıkan Coffo giren Kadircan,90.dakika çıkan Efkan giren Onur 1930 Bafraspor

 

 

bafra-003.jpgbafra-1-015.jpgbafra-2-018.jpgbafra-3-015.jpgbafra-4-012.jpgbafra-5-009.jpgbafra-6-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum