LOVELET SAHNESİNDE ARTI BİLİM KOLEJİNDEN ÖRNEK PROGRAM

LOVELET SAHNESİNDE ARTI BİLİM KOLEJİNDEN ÖRNEK PROGRAM

Atamızın aramızdan ayrılışının 80’nci yılında Özel Artı Bilim Koleji Ortaokul öğrencileri örnek anma programı düzenlediler.

A+A-

Öğleden önce okulda yapılan saygı duruşu ve öğleden sonra olan Lovelet sahnesinde velilerin de katılı ile anma programı gerçekleştirdiler.

Biz Atatürk’e Benzeriz.

Programda Atatürk’ün sevdiği vals, harmandalı oyunlarının sergilendiği oyun büyük beğeni topladı. 7.sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları ‘’Biz Atatürk’e Benzeriz’’ oratoryosu duygulu anlar yaşattı. Oratoryo da özellikle öğrencilerin ‘’Biz Atatürk’e Benzeriz’’ söylemi veliler tarafından büyük alkış aldı.

Atatürk’ü anmak yas tutarak değil ilkelerine bağlı kalmakla olur.

Okul müdürü Habib ALAN yaptığı konuşmada ‘’Atatürk’ü anmak yas tutarak değil, onun modern ve müreffeh ülke kalkınması için çalışmak, anlamak, anlatmak ve onunla birlikte yaşamakla mümkündür. Biz Artı Bilim Koleji çalışanları ve öğrencileri olarak buna ant içtik.’’ Diyerek programda emeği geçenlere ve Lovelet sahnesine teşekkürlerini iletti.

Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülerin koro tarafından seslenmesinden sonra velilerin katılımı ile 10.yıl marşının söylenmesi ile sona erdi.

 

l-1.jpglovelet.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.