Lovelet Outlet’te “Benim Kampüsüm” İle Çocuklar Eğlenceye Doyuyor!

Lovelet Outlet’te “Benim Kampüsüm” İle Çocuklar Eğlenceye Doyuyor!

Lovelet Outlet ’te çocuklar için özel alarak düşünülerek tasarlanan çocuk kulübünde çocuklar birbirinden eğlenceli fakültelerde keyif dolu anlar yaşıyor.

A+A-

Etkinlik alanına her bir fakülte için yerleştirilen oyuncak evler çocuklar için ayrı bir faaliyet alanı oluşturuyor. Birçok kreş ve okulun yoğun ilgi gösterdiği benim kampüsüm etkinliğinde Fakülteye girişte miniklerin kayıtları yapılıyor ve etkinlik sonunda minikler katılım gösterdikleri fakülteden başarı sertifikasıyla mezun oluyorlar. Her fakültenin kendine özgü konsepti mevcut; Tıp fakültesi, veterinerlik fakültesi, ziraat fakültesi, güzel sanatlar fakültesi, havacılık ve uzay bilimleri fakültesi gibi çocuklarda merak uyandıran eğlenceli ve verimli vakit geçirmesini sağlayan etkinliklere yer veriliyor. Bu etkinliklerde minikler hem el becerilerini geliştirirken hem de birbirinden güzel çalışmaları yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Her hafta sonu 14:00 ve 16:00 saatleri arasında Çocuk Kulübünde “Benim Kampüsüm” ile çocuklar eğlenceye doyuyor.

Lovelet Outlet ’te çocukların bu hafta ki “Benim Kampüsüm” fakülteleri Güzel sanatlar fakültesi ile havacılık ve uzay bilimleri fakültesi. Güzel Sanatlar fakültesinde birçok enstrümanla tanışan çocuklar aynı zamanda boyama becerilerini geliştiriyor. Havacılık ve Uzay bilimleri fakültesinde ise her çocuk kendi uçak maketini kendi el becerisiyle yapabiliyor.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

lovelet-outlet’te-“benim-kampusum”-ile-cocuklar-eglenceye-doyuyor!.jpglovelet-outlet’te-“benim-kampusum”-ile-cocuklar-eglenceye-doyuyor!-001.jpglovelet-outlet’te-“benim-kampusum”-ile-cocuklar-eglenceye-doyuyor!-002.jpglovelet-outlet’te-“benim-kampusum”-ile-cocuklar-eglenceye-doyuyor!-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.