Lovelet Outlet’te "23 Nisan Çoşkusu"

Lovelet Outlet’te "23 Nisan Çoşkusu"

Lovelet Outlet Geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel şenliklerini, bu yılda büyük bir coşkuyla kutladı.

A+A-

23 Nisan’da minikler yine Lovelet Outlet ’te buluştu, Saat 12:00’de başlayan eğlence dolu program 17:00’ye kadar aynı coşkuyla devam etti. Lovelet outlet 23 Nisan Çocuk şenlikleri programında Minikler Sahneden inmedi. Lovelet Outlet Eğlenceli dans gösterileri, halk Oyunları, bando gösterisi, step gösterisi, Kafkas gösterisi, Cimnastik gösterileriyle izleyenleri mest Eden birçok okul kreş ve firmaya ev sahipliği yaptı. KIZILAY ‘ın satışını gerçekleştirdiği uçurtma dağıtımında çocuklar hem uçurtmalarla eğlendi hem de aldıkları uçurtmalar ile KIZILAY ’a bağış yapmış oldular.  Oyun hamuru ve yüz boyama etkinlikleri kostümlü karakterlerin katılımıyla Lovelet Outlet’te oldukça renkli anlar yaşandı.

3. Lovelet Tavla Turnuvasında Rekabet dolu Final!

Lovelet Outlet Tavla tutkunlarına eğlenceli ve rekabet dolu bir tavla turnuvası gerçekleştirdi. Bu yıl üçüncüsünün düzenlendiği turnuvaya ilgi oldukça yoğundu. 21-22-23 Nisan olarak üç gün devam eden turnuvada Kadın-Erkek Genç-Yaşlı birçok kişi katılım gösterdi. Tavla turnuvasında Alışveriş Merkezinde kullanabilecekleri, birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL ve üçüncüye 500 TL değerinde hediye çeki verildi. İyi olanın kazandığı turnuvada Birinci Celal CEYLAN İkinci Ahmet AKÇAGÖZ üçüncü ise Mehmet KUMBASAR oldu.

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olarak indirimlerinin yanı sıra yaptığı etkinlikler ve kampanyalar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. 

lovelet-outlet’te-23-nisan-coskusu-2.jpglovelet-outlet’te-23-nisan-coskusu-3.jpglovelet-outlet’te-23-nisan-coskusu-4.jpglovelet-outlet’te-23-nisan-coskusu-6.jpglovelet-outlet’te-23-nisan-coskusu-8.jpglovelet-outlet’te-23-nisan-coskusu-55.jpglovelet-outlet’te-23-nisan-coskusu-91.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.