Lovelet Outlet ’te Gençlik Satranç Turnuvası Final

Lovelet Outlet ’te Gençlik Satranç Turnuvası Final

Lovelet Outlet 19-20 Mayıs’da Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına özel 12 yaş ve Altı ile 20 yaş ve Altı şeklinde 2 farklı kategoride satranç turnuvası düzenledi.

A+A-

 Her bir kategoride 64 oyuncu sınırı ile TSF Lisansına sahip 2017-2018 yılı vizesi yapılmış sporcular katıldı.

Türk Bayrağı Konseptin ağırlıkta olduğu etkinlikte AVM Türk Bayraklarıyla süslenirken Turnuvaya katılan sporculara da Türk Bayraklı t-shirt hediye edildi. 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra turnuva başladı.  

 

Birinci Tur eşlendirmesi belirtilen programa göre yapılan satranç turnuvasında Kayıt kontrol süresinden sonra gelen sporcular UKD vb. ayrım gözetilmeksizin ilk tur eşlendirmesine listenin sonuna eklenerek alındı. Birinci tur başladıktan sonra gelen sporcular bir sonraki tura alınarak İkinci turdan önce sıralama yenilenerek 2. tur eşlendirmesi yapıldı.

19-20 Mayıs 2018 Tarihinde Türkiye Satranç Federasyonu Katkılarıyla gerçekleşen turnuvaya Toplamda 124 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Eğlenceli ve rekabet dolu bir turnuva gerçekleşti. Her kategoride Birincilere Kupa Yarım Altın t ikincilere Kupa Çeyrek Altın üçüncülere Kupa 1Gram Altın  hediye edilirken dörtten ona kadar yarışmacılara da madalya hediye edildi.  12 yaş ve altında birincisi Yiğiz Deniz Özgün İkinci Metehan Tarım Üçüncü Arda Özanat  20 yaş ve altında  birinci Yunus Eren Kavri ikinci Emircan Sözüöz üçüncü Kemal Özmen ile hediyelerin sahipleri oldular.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine eğlencenin yanında farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olarak indirimlerinin yanı sıra yaptığı etkinlikler ve kampanyalar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

lovelet-outlet-’te-genclik-satranc-turnuvasi-final-3.jpglovelet-outlet-’te-genclik-satranc-turnuvasi-final-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.