Lovelet Outlet  Katid İşbirliği

Lovelet Outlet Katid İşbirliği

Lovelet ve Katid işbirliğiyle İran'ın 13 şehrinden 39 acente yetkilisini Alışveriş Merkezinde ağırlayarak bir "info" gerçekleştirildi.

A+A-

 İranlı konuklara özel bir takım extra olanaklar da sunulurken “Global Blue” Tax free ile alışveriş merkezinden alışveriş yapan konuklara anında danışma bankosundan KDV iadesi alabilme imkânı sunuldu.

Lovelet Outlet bünyesinde bulundurduğu ulusal ve uluslararası markalar ve outlet ürünleri ile kalitenin ucuza alınabilmesine olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra; sinema, çocuk eğlence merkezi, go-kart pisti ve tiyatro sahnesiyle birlikte geniş bir eğlence yelpazesi sunuyor.

Karadenizin en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı etkinlikler ve 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tekstilden Mobilya ya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet, Özgün konsepti, göz dolduran mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla İranlı ziyaretçilerine de alışılmışın dışında bir alışveriş keyfi sundu.

lovelet-outlet--katid-isbirligi--1.jpglovelet-outlet--katid-isbirligi--2.jpglovelet-outlet--katid-isbirligi--3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.