Lovelet Outlet ’de Büyük Yaz Kampanyası

Lovelet Outlet ’de Büyük Yaz Kampanyası

Bisikletten Akülü arabaya, Gitardan Bota, Sinema biletinden, şişme havuza kadar birçok Plaj Malzemesi kazandıran Outlet.

A+A-

Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet yıllardır Samsunlu ziyaretçileri ve çevre il, ilçelerden gelen ziyaretçilerine alışverişin en keyifli halini sunmaya devam ediyor. Lovelet Outlet Aileleri, çocukları, gençleri birçok sevindiren hediyenin yer aldığı çarkıfelek çekilişine davet ediyor. Büyük ilgi gören çarkıfelek çekilişi 10 Eylül’e kadar devam edecek.

Tatile gitmeden önce tüm eksiklerinizi giderebileceğiniz yaz kampanyası bol bol kazandırmaya devam ediyor. Kampanya Katılımı ise oldukça basit 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde danışma noktasına kayıt yaptırarak hazırlanan Çarkıfelek düzeneğini bir tur çevirip birbirinden güzel hediyeleri kazanıyorsunuz üstelik kampanyaya katılan hiçbir ziyaretçi evine boş gitmiyor.

4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet indirimlerinin yanı sıra yaptığı etkinlikler ve kampanyalar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

lovelet-outlet-’de-buyuk-yaz-kampanyasi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.