Lovelet AVM ’de Mini Bahçem Cuma Günü Başlıyor

Lovelet AVM ’de Mini Bahçem Cuma Günü Başlıyor

Her yer rengârenk çiçeklerle, yemyeşil bir alan içinde mis kokularıyla doğanın içinde bir etkinlik sizleri bekliyor.

A+A-

   Lovelet AVM çocuklar için özel olarak düşünülerek hazırladığı etkinliğinde doğayı seven,  çiçeği seven, böceği, toprağı seven bütün çocukları “Mini Bahçem” etkinliğine davet ediyor.

          Mini bahçemde çocuklar doğanın serüvenlerine eşlik ediyor. Ücretsiz olarak her gün 15:00 ile 17:00 seanslarıyla yer alacak olan etkinlikte etkinlik alanına çocuklar çiçek önlük kostümleriyle giyinerek başlıyorlar. Çocuklar her gün çiçek ekmeyi ve çiçek yetiştirmeyi uygulamalı olarak öğrenirken bir yandan da her gün farklı faaliyetlerle taç yapımı, ayraç yapımı, keçeden çiçek yapımı, başlık yapımı gibi el becerilerini geliştirecek birçok etkinliğin içinde yer alacaklar. Etkinlik sonunda bir dilek tutup dilek ağacına bağlayarak diktikleri çiçekleri ve başarı sertifikası alarak alandan ayrılıyorlar.

Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan Lovelet Alışveriş Merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine eğlencenin yanında farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olarak sizi keyifli alışverişe davet ediyor.lovelet-avm-’de-mini-bahcem-cuma-gunu-basliyor-11-001.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.